26 Ocak 2012 Perşembe

FX15 kapsul icerisinde ne bulunuyorda urun bu kadar etkili?
FX15 icerisinde bulunanlardan en cok dikkat ceken maddeler vitaminler ve uzum cekirdegi ozu ile Lotus yapragi ekstresi.
FX15 icerisinde yeralan maddelerin tamami: Uzum cekirdegi, Lotus yapragi, C vitamini, cinko, yesil cay, mikrokristalin seluloz.
FX15 kullanmaya basladiktan sonra eger kullanim prospektusune uyarsaniz bir ayda 5 ile 10 kilo arasi vermeniz hicte mucize olmayacaktir.
ÇİNKO 4 mg : Bağışıklık sistemini ayakta tutan maddelerden biridir. Eksikliği halinde bağışıklık sistemi zayıflar. İmmün sistemi, yani bağışıklık sistemi zayıf olan kişilere verilen çinko preparatlarının savunma sisteminin en önemli hücrelerinden olan T hücrelerini artırdığı tesbit edilmiştir. Çinko hem ürün, hem de gıdalar aracılığı ile temin edilebilir. Gıdalardan en çok istiridye, kümes hayvanları, kabak çekirdeği, kuzu pirzolası, bira mayası, az yağlı süt, buğday tohumu ve kuvvetlendirilmiş tahıl ürünlerinde bulunur.
C Vitamini 30 mg : Pek çok sebze ve meyvede bulunan en etkili antioksidanlardan biri olarak bilinen C vitamini kemik, eklem ve damar sağlığı için önem taşıyor. Serbest radikalleri nötralize edebilen, bazı kanser türleri ve kalp hastalıklarını önleyebilen C vitamininin, kişisel ihtiyaçlara göre değişmekle birlikte günde 200-2000 mg arasında bölünmüş dozlarda alınması önerilir. .
Üzüm Çekirdeği Extresi 10 mg : Antioksidanlar en etkin anti-aging (yaşlanmayı geciktirme) gereçlerinden biridir Antioksidanların yardımı ile hastalıkların oluşumu önlenebilir, hormonal denge korunabilir, yaşlanma süreci geciktirilebilir. Bu da üzüm çekirdeğinin önemini ortaya koymaktadır. Üzüm çekirdeği antioksidan olmasının yanı sıra bağ dokusunu güçlendirir. Cildi daha sıkı ve elastiki yapar. Yaşlılık lekelerinin tedavisinde yararlıdır. Daha az kırışıklığa neden olan kan damarlarının genişlemesi ve kasları rahatlatma konusunda etkilidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder